Var ska man bo i södra Spanien?

Oavsett om du söker efter en naturnära semester, stränder, familjeresa eller kulturupplevelser, tipsar vi dig om de bästa resmålen i södra Spanien. Upptäck ett område med enormt rik historia, kultur och traditioner, som har så mycket mer än bara sandstränder. Med blå himmel och solsken nästan hela året erbjuder dessa resmål något speciellt och unikt. Ta reda på varför det är mer populärt än någonsin att semestra i södra Spanien!

Strandsemester i södra Spanien

Vackra Playa de Mónsul i Almería

Det varma klimatet i södra Spanien innebär att man i princip kan åka på strandsemester året runt. Upp och ner längs den sydspanska kusten hittas allt från livliga stadsstränder med alla faciliteter till kilometerlånga sandstränder.

Några av de bästa stränderna i södra Spanien finns på Costa de la Luz. Detta är en mindre känd kustlinje, där många av stränderna och miljön runt omkring är under naturskydd. Till stor del betyder det att ingen massiv utveckling av bostadsområden eller hotellkomplex skett i närheten.

Häng på Punta Paloma, i Tarifa

Playa de Bolonia är en ”måste-strand” i Tarifa, som blivit utnämnd till den vackraste naturliga stranden i Spanien. Här möts du av 4 kilometer fin vit sand och turkost hav som står i stark kontrast till den frodiga vegetationen runt omkring. Och på grund av de starka vindarna rör sig sanddynen konstant. Kolla vindförhållandena innan du åker hit, eftersom det ibland blåser så pass mycket att det inte går att bada.

Hyr ett semesterhus i Conil de La Frontera för ännu fler naturliga och orörda stränder på Costa de la Luz. Denna pittoreska fiskeby ligger i Cádiz-provinsen och är full av charm och karisma. Njut av den utsökta gastronomin som vilar på det allra bästa råvaror från havet. Ta en simtur i Atlanten, lapa sol på de vita sandstränderna eller i gömda vikar med kristallklart vatten. Kan semestern bli härligare?

Playa La Fontanilla är populärast i Conil

Playa de La Fontanilla är den mest populära stranden i Conil. Den ligger nära byn och är en gyllene sandremsa som sträcker sig över 1 kilometer - även mitt under sommaren är det ingen risk för trängsel. Eftersom stranden har alla faciliteter och långgrunt vatten med måttligt stora vågor är den extra populär bland familjer.

Söker du efter mer intima stränder innästlade i den vackra naturen? Då rekommenderar vi att besöka Calas del Quinto och Camacho med sina tre naturliga bukter; Cala Pitones, Cala Sudario och Cala Merchor. Då dessa badvikar ligger ganska avlägset till är de eftertraktade bland nudister, som även lockas av den vackra färgkombinationen av rödfärgad jord, bördig natur och turkost hav.

Playa de los Muertos i underbara Cabo de Gata

Inte så många turister har hört talas om Costa Almería. Denna kustlinje är kanske den mest underskattade i Spanien, trots att den har några av landets vackraste stränder. Många av de bästa vikarna hittas i naturreservatet Cabo de Gata. Här kan du upptäcka 60 kilometer av spektakulär kustlinje som präglas av majestätiska klippor och ett rikt marint liv. Cabo de Gata är ett skyddat område med ett känsligt ekosystem, som består av en imponerande flora och fauna, saltslätter, laguner och klippformationer av vulkaniskt ursprung.

Om du hyr en semesterbostad i Almería-provinsen, kan du tillbringa dagen på Playa de Los Muertos. Denna naturliga strand - belägen nedanför en klippa med det klaraste azurblå vattnet - är förtrollande vacker. Du kan endast nå stranden till fots, och på grund av sitt läge finns inga faciliteter här. Det är en perfekt strand i södra Spanien för den som vill connecta med naturen.

Playa de Mónsul är fantastiskt vacker

Playa de Mónsul ligger också i Cabo de Gata. Denna vykortsvackra strand hittas vid foten av ett vidsträckt sanddyn och är indelad i två mindre bukter. Det klara vattnet har gjort platsen populär för snorklingsentusiaster. Var uppmärksam på att temperaturen i Almería under sommaren kan bli riktigt hög. Och på grund av den skyddade naturen finns ingen service eller faciliteter på stranden - ta med allt du behöver för en lyckad stranddag.

Naturnära semester i södra Spanien

Ett iberiskt lodjur i nationalparken Doñana

I södra Spanien hittas några av de vackraste landskapen i landet. Böljande kullar, bergskedjor och paradisstränder karaktäriserar detta område. Kontrasterna är stora och naturen storslagen: från snöklädda toppar i Sierra Nevada-bergen till orörda stränder på Costa de la Luz. 

Den kustnära nationalparken Doñana ligger i Huelva-provinsen, och vissa delar av parken sträcker sig även in till provinserna Sevilla och Cádiz. Doñana är en komplex labyrint av kärr, stränder, sjöar och tallskog. Våtmarkerna är bland de viktigaste för fåglar i Europa. Det finns ett stort nätverk av vandrings- och cykelleder, men ett av de allra bästa sätten att njuta av nationalparkens skönhet är från hästsadeln. Ha i åtanke att vissa delar endast är tillgängliga via en guidad tur, först och främst för att minska turismens negativa inverkan. Ta en promenad och beundra parkens unika flora och fauna. Om du har extremt tur kanske du kan få en skymt av ett iberiskt lodjur (panterlo), en utrotningshotad art som finns på väldigt få platser i Spanien.

La Manga - en 22 kilometer lång landremsa i Murcia

Om du semestrar i Cáceres-provinsen kan du göra en utflykt till nationalparken Montfragüe. Detta fantastiska område är känt för att vara en av de bästa platserna i Europa för fågelskådning. Vandra någon av de många lederna och njut av stillheten som råder här. Nationalparken är även hem till grottor med målningar från koppar-, brons- och järnåldern. I Cáceres (Extremadura) rinner dessutom floden Tajo - den iberiska halvöns längsta flod. 

regionen Murcia hittas Mar Menor, den största saltvattenlagunen i Europa som skiljs från Medelhavet av La Manga, en 22 kilometer lång landremsa. Lagunen har ett oerhört känsligt ekosystem som övervakas dagligen - och är troligtvis ett av de mest skyddade områdena längs den spanska kusten. Ler- och gyttjebaden i La Puntica är berömda för sina helande egenskaper, och det varma klimatet gör så att du kan bada här året runt. 

Aktiv semester i södra Spanien

Cykla i Sierra Nevada-bergen

Om du söker efter äventyr, adrenalin och fartfyllda upplevelser kommer södra Spanien inte göra dig besviken. De mångfacetterade landskapen - från bergskedjor och naturreservat till långa stränder och djupa raviner - gör så att det finns aktiviteter för alla. Välj från canyoning i Málaga till kitesurfing på Costa de la Luz!

Bergstoppen Pico de la Veleta ligger i Sierra Nevada-bergen. Det är just här som du hittar Europas högsta väg som blivit populär bland hurtiga cyklister. Den passar dock inte för vanliga motionärer, eftersom det är en 40 kilometer lång stigning till toppen som ligger på 3395 meter över havet. Höjdmeter som tas under klättringen är totalt 2700. De bästa tidpunkterna för att ta sig an utmaningen är i maj, början av juni samt i slutet av september eller oktober. Då är det mindre trafik, och vägen bör vara fri från snö. I juli och augusti är temperaturerna för höga och resan upp kan bli väldigt påfrestande. Sierra Nevada är också hem till Europas sydligaste skidstation med en av de längsta säsongerna, vanligtvis från slutet av november till början av maj.

Spektakulära leden Caminito del Rey i Málaga

Det finns stora vandringsmöjligheter i södra Spanien. Om du hyr ett semesterhus i Málaga-provinsen kan du utmana dig själv och gå Caminito del Rey, som tidigare utsetts till en av de farligaste lederna i världen. Idag finns räcken, broar och trappor som fortsatt ger en spektakulär, men betydligt säkrare, upplevelse. Det tar cirka 4 timmar att gå hela rutten och man måste boka på förhand. Återigen, under sommaren kan denna vandring vara särskilt jobbig med tanke på värmen - så ta med vatten och snacks!

Tarifa är ett bra resmål för kitesurfing

Cádiz-provinsen är det perfekta resmålet i södra Spanien för surfare och kitesurfare. Dess läge och de långa stränderna erbjuder utmärkta förutsättningar för vattensporter. El Palmar i Vejer de la Frontera är känt som ”surfhuvudstaden” i Andalusien, och populär tack vare sin bohemiska atmosfär och orörda landskap. Med en lång strandpromenad, kantad av barer och restauranger, har El Palmar ett livligt nattliv där surfarna hänger efter en dag ute bland vågorna. Denna sandsträcka är även utmärkt för nybörjare, och det finns en rad surfskolor precis vid stranden.

Los Lances de Tarifa-stranden är en unik plats för vattensporter, då den ligger mellan Medelhavet och Atlanten. De friska vindarna skapar höga vågor och lockar surfare från hela världen. Stranden Bateles i Conil är ett bra ställe för nybörjare och det finns flera surfskolor i närheten, som exempelvis Ocean Surf, där man kan lära sig att bemästra vågorna.

Playa de la Hierbabuena i Barbate

Playa de la Hierbabuena, också i Cádiz, är främst känd bland professionella surfare och många tävlingar hålls här. Vågorna är inte alltid idealiska för att surfa, så kolla innan du sticker hit. När det är rätt förhållanden, då kan du se hur havet snabbt fylls upp med lokala surfare. Res hit för att uppleva det autentiska vardagslivet på Costa de la Luz.

Playa de Valdevaqueros i Tarifa är den bästa platsen för vind- och kitesurfing. Strandens läge gör att det ofta blåser friska vindar här, och under sommaren fylls himlen av färgglada drakar från kitesurfarna. Om du badar här är det inte ovanligt att en kitesurfare plötsligt flyger ovanför dig. Vill du ha en mer avslappnad badupplevelse? Åk till de stora sanddynen i Punta Paloma och ta dig mot strandens västra sida där du kan njuta av naturliga lerbad. 

Kite- och vindsurfing på Costa de la Luz

Om vi förflyttar oss bort från Costa de la Luz till Costa Tropical hittar du Playa de Punta del Río mellan Salobreña och Motril. Vågorna på denna strand går att surfa året runt och blir sällan högre än 1.5 meter. Detta gör den idealisk för nybörjare och medelgoda surfare på semester i södra Spanien.

Tack vare sina djupa raviner och bergsfloder har Andalusien blivit en populär plats för canyoning. Denna aktivitet - där man på olika sätt tar sig nedför floder - passar för den äventyrslystne och en av de bästa platserna är Rio Verde i Málaga-provinsen. Området är sagolikt vackert med smaragdgröna sötvattenpooler och kristallklara floder som strömmar genom naturparken Sierra de Tejeda, Almijara och Alhama.

Ta dig fram genom det robusta landskapet som består av klippor, kanjoner, vattenfall och naturliga rutschkanor. Canyoning går ut på att använda sig av olika tekniker som att fira ner sig, glida, hoppa, simma eller klättra för ta sig mot sitt mål. Du kanske kan föreställa dig att det är en fysiskt jobbig aktivitet, och en session kan pågå en hel dag, även om kortare turer också är möjligt. Av säkerhetsskäl är det viktigt att göra dessa äventyr tillsammans med ett av de professionella företagen i området.

Canyoning i Andalusien - en annorlunda aktivitet

En annan rolig familjeaktivitet i södra Spanien är kajakpaddling i Nerja. Hyr en kajak och färdas i det stilla vattnet längs Costa del Sol (solkusten) för att utforska de vilda och orörda landskapen. Paddla runt vattenfall, i avskilda vikar, hemliga grottor och till stränder som endast kan nås med båt. Det rekommenderas att göra kajakturen tillsammans med en guide, som ser till att du får en säker upplevelse och visar dig smultronställena längs kusten. 

Familjesemester i södra Spanien

Nerja har flera vackra stränder

Södra Spanien är ett utmärkt resmål för en familjesemester. Här hittas ett stort utbud av underhållning och aktiviteter för barnen, samt många säkra och rena stränder. För barnfamiljen är det alltid en bra utgångspunkt att hyra ett semesterhus på Costa del Sol.

Nerja var en gång i tiden en sömnig liten fiskeby, men den har växt och är idag ett av de mest eftertraktade resmålen i Málaga-provinsen. Staden är populär för sina orörda stränder, dolda vikar och unika landskap. Självklart kan du spendera dagarna på stranden, men för familjer som gillar att vistas i naturen, rekommenderar vi att vandra uppför Rio Chillar. Barnen kommer älska att plaska omkring i de grunda vattendragen, hoppa in i de naturliga poolerna och ”duscha” i vattenfallen. Besök Nerjas berömda grottor och utforska arkeologiska skatter och målningar från neandertalmänniskan. I grottan hittas världens största droppstensformation, som bildats av fusionen mellan stalagmiter och stalaktiter. Den återfinns i Guinness Rekordbok över världsrekord.

Vandra uppför Rio Chillar i Nerja

En annan populär familjedestination i södra Spanien är Benalmádena på Costa del Sol. I Benalmádena finns ett överflöd av underhållning och aktiviteter för barnen. De säkra, rena stränderna, gör så att du kan slappna av med vetenskapen att barnen tryggt kan bygga sandslott och plaska omkring i vattenbrynet.

Conil de la Frontera är en typisk andalusisk by med vitkalkade hus och ett pärlband av vackra stränder, som erbjuder goda möjligheter till att utöva vattensport. Stränderna är alla tillgängliga till fots och vetter ut mot Atlanten. Havsbotten blir gradvis djupare, vilket gör det till en bra plats för unga simmare. Det historiska centrumet är en labyrint av kullerstensgator med restauranger och tapasbarer bakom varje hörn. Här kommer du att kunna hitta mat även för de mest kräsna juniorerna!

Storstadssemester i södra Spanien

Vita fasader och blomster - välkommen till Córdoba

I södra Spanien finns många fantastiska städer, fulla av historia, god mat och imponerande monument. Romare, morer, judar och katoliker har alla satt sin prägel på södra Spanien, som idag är ofantligt rik på kultur och arkitektur. Det allra bästa sättet att uppleva södra Spaniens kultur och traditioner är att besöka de största städerna.

Córdoba är det perfekta resmålet för en storstadssemester i södra Spanien. Här finns massor av romantiska innergårdar, prunkande torg och spektakulära sevärdheter. Det mest ikoniska landmärket är utan tvekan Mezquitan. Inuti den tidigare moskén döljer sig en imponerande struktur med mer än 850 kolonner. Detta mäktiga byggnadsverk är en symbol för den moriska tiden i staden och den efterföljande återvinningen.

Utforska staden till fots och följ i de historiska fotspåren, exempelvis Puente Romano och gamla stan som finns på Unesco:s världsarvslista. Den gamla stadskärnan, som omges av romerska murar, är en myriad av kullerstensgator med de gamla judiska kvarteren och vitkalkade hus. Den bästa tiden att besöka Córdoba är i maj under La Fiesta de Los Patios. Då översköljs staden med färger och dofter när lokalbefolkningen öppnar upp sina innergårdar för allmänheten, och ger dig chansen att beundra alla vackra blomsterdekorationer.

Upptäck Mezquitan i Córdoba

Sevilla har blivit en av de mest besökta städerna i Spanien de senaste åren och kanske är mest känd för sin flamenco-kultur. Staden är också värd till en av de mest populära händelserna i den spanska festkalendern - Feria de Abril. Människor från hela världen semestrar i Sevilla under festivalen för att uppleva de sydspanska traditionerna på bästa sätt. Sevilla erbjuder en fascinerande mix: från de katolska kungarnas arv, slott från den moriska ockupationen till de mytomspunna gatorna i det gamla judiska kvarteret Barrio de Santa Cruz. När du strosar runt i Sevilla, ta en välförtjänt paus på Plaza de España, där du också kan ta den där ikoniska bilden av staden.

La Feria de Abril i Sevilla

Jaén blir tyvärr ofta förbisedd av många som besöker södra Spanien, men det är en livlig andalusisk stad med många historiska skatter. Jaén är även känd för sin gastronomi - och kallas för ”olivoljans vagga”. Från provinsens olivträd kommer hälften av Spaniens olivolja och 20 procent av världens totala produktion. I denna historiska stad är de moriska baden - de sista som återstår i Spanien - ett måste att besöka. Gå runt på de romantiska gatorna och beundra den imponerande renässanskatedralen, för att sedan hoppa in på en av stadens många barer och provsmaka en tapas eller två.

En annan av de bästa städerna i södra Spanien när det gäller gastronomi är Jerez de la Frontera. Denna stad är känd för sina tabancos (traditionella sherrybarer) och långa historia av hästskötsel. Jerez kallas ibland för en ”underdog” i Andalusien, men många menar på att staden är betydligt viktigare än sitt rykte, och att själva flamencon kommer härifrån. Vill du uppleva autentisk kultur i södra Spanien? Då kan du hyra ett semesterhus i Jerez de la Frontera.

Utforska gatorna och torg som Plaza de la Yebra, med många olika arkitekturer, barer och kaféer. Besök gärna en bodega och drick sherry med lokalbefolkningen. Den torra vita sherryn, kallas ”finos”, och den mörkare mer söta ”olorosos", båda smakar förträffligt gott. Två av de bästa ställena med härlig atmosfär är "Tabanco El Pasaje" och "Tabanco San Pablo". Res inte från stan utan att besöka flamenco-kvarteren Santiago, som kännetecknas av sina vitmålade hus och förföriska gator.

Alhambra-palatset är ett måste i Granada

Granada - som vackert ligger vid Sierra Nevada-bergens fot - är ett av de bästa resmålen för en storstadssemester i Andalusien. Folk lockas av stadens charm, det pulserande nattlivet och många sevärdheter och traditioner. Det mest kända monumentet i Granada, och kanske i hela Spanien, är Alhambra-palatset, som daterar tillbaka till den moriska ockupationen. Utforska staden, kvarter för kvarter, som alla bjuder på nya skepnader: från det gamla judiska kvarteret Realejo till de smala gatorna i Albaycin, fulla av dignande marknader och mysiga kaféer.

En av de bästa tiderna att semestra i Granada är under Semana Santa - påskveckan. Många känslor och stor spänning förknippas ofta med denna högtid som pågår under ett par intensiva dagar. Lokalbefolkningen och turister samlas tillsammans på gatorna för att se de berömda processionerna med statyer som stolt bärs fram genom stadsdelarna. Lämna inte Granada utan att uppleva en typisk flamenco-show i Sacromonte, där romer - varav många bor i området - utför showerna i grottor.

Nattliv och puls i södra Spanien

Party på La Sala by the Sea

Oavsett om du letar efter glamorös atmosfär på Marbellas bästa strandklubbar eller pulserande nattliv i Granada, har du många val när det gäller fest i södra Spanien. 

Marbella har fantastisk festscen, och det finns en anledning till varför många väljer att hålla sin möhippa eller svensexa här. Vill du dricka champagne i exklusiva barer? Äta goda tapas i en traditionell bodega eller möta de ”Rich & Famous” i Puerto Banús? I Marbella hittas nattliv för alla smaker. 

Poolparty på Ocean Beach, Marbella

Feststämningen startar egentligen redan på dagen, för det mesta i form av Marbellas berömda poolpartys. Några av de bästa ställena är Nikki Beach, Funky Buddha Beach och La Sala by the Sea, som alla ligger vid stranden i Marbella. Hyr en cabana, njut av den sköna solen och koppla av lyssnandes till berömda DJs som spelar de senaste hitsen. Dessa klubbar håller många event genom hela sommaren så se till att kolla deras kalender, eftersom man måste köpa biljett i förväg till de flesta partys.

I Marbella finns några av världens mest exklusiva barer - och de dyraste i södra Spanien. Om du bor i Puerto Banús befinner du dig nära exklusiva ställen som Seven, med sitt glamorösa och välbärgade klientel, eller trendiga La Sala, som erbjuder läcker panoramautsikt över Puerto Banús. Om dessa ställen inte är din grej, finns det även i Marbella barer för varje smak. För cocktails kan du gå till Astral i Puerto Banús eller Barrocco Cafe längs Paseo Maritimo. För en mer "rivig" partyatmosfär, titta förbi på The Hogans Stand eller The Claddagh Irish.

El Patio de Mariscal har funnits i över 200 år

Glansen och glamouren i Puerto Banús överskuggar ibland Marbellas gamla stadsdel, men det är här som du hittar det genuint andalusiska. Med sina pittoreska torg, traditionella bodegor och otaliga tapasbarer kan du uppleva ett riktigt autentiskt spanskt uteliv. Om du hyr en semesterbostad i Marbellas gamla stad, boka gärna bord på El Patio de Mariscal, som funnits i över 200 år. Bodegas La Venecia-La Fontanilla, som osar av andalusisk charm med en traditionell tapasmeny, är ett annat bra alternativ. 

Mycket av det bästa nattlivet i södra Spanien finns på Marbellas hetaste klubbar. Gästlistorna är fulla av kändisnamn, strikt klädkod gäller, inträdet är dyrt och drinkarna likaså. Här spelar världskända DJs på scen, och den pulserande atmosfären är det som gör klubbarna så populära. Några av de bästa klubbarna är Olivia Valère, Pangea och Aqwa Mist.

La Diosa är en populär bar i Tarifa

Semestra i Tarifa och upplev denna vibrerande och bohemiska strandstad i Cádiz. Strandorten är särskilt livlig på sommaren och stämningen är magisk. Stans centrum består av en labyrint av små vitkalkade hus med butiker som säljer handgjorda föremål. Nattlivet är roligt och energiskt. Börja kvällen med att äta läckra tapas som är typiska för området: "röd tonfisk från Almadraba" på El Lola är himmelskt gott. Efteråt kan du dricka goda drinkar på någon av de hetaste barerna i Tarifa - förslagsvis La Diosa - och dansa hela natten lång på det legendariska dansstället La Ruina.

Granada är en stad känd för sin kultur och traditioner, men som också bjuder på många val när det kommer till nattliv och puls. Många av stans gator är kantade av tapasbarer och ställen där man kan ta sig en drink. Nattlivet är ungt, levande och varierat, och mycket av det utspelar sig på terrasser. Granada-borna börjar gärna sin kväll i goda vänners lag med tapas och cañas - detta är en av få platser i Spanien där man alltid får en gratis tapas när man beställer en drink.

Lemon Rock på Calle Montalbán

Om du tar dig en bit bort från centrum hittar du gatan Calle Pedro Antonio de Alarcón. Då detta område är mer riktat till lokalbefolkningen och studenter är barerna och kaféerna billigare - men tapasen är fortfarande av hög kvalitet. En kort promenad bort stöter du på Lemon Rock på Calle Montalbán som är inrymd i en 1600-tals byggnad. Ytterligare ett bra ställe för tapas och livemusik.

Nattlivet i södra Spanien startar mycket senare än i Sverige, och du kommer inte hitta mycket folk på barerna före kl. 22:00. Ät tapas och drick gott i lugn och ro innan du fortsätter ut i natten på Calle Ángel Ganivet. Supersonic är utmärkt för cocktails med bra musik och vänlig atmosfär. Pub Ganivet 13 är mer av en klubb och perfekt om du vill dansa till spanska hits, med några engelska klassiker däremellan. På Calle San Matías hittar du också ett antal trendiga barer, testa Check-In och Loop Bar & Records.

Mae West-klubben i Granada

När det väl är dags att leta sig ut på dansgolvet är två av Granadas bästa klubbar Mae West i Centro Comercial Neptuno, och Discoteca Aliatar på Calle Recogidas. Dessa platser har en ”smart” dresscode, så dyker du upp i träningskläderna kan du bli avvisad i dörren. Ta god tid på dig och njut av stans barer, klubbarna fylls inte upp före kl. 02:00.

Från sanddynen i Cádiz till Sierra Nevadas mäktiga berg - i södra Spanien finns det något som passar alla. Festa lös på Costa del Sol, upptäck spektakulära landskap och den sydspanska gästfriheten - vart reser du först?

Lägenhet i Nerja

 • 1 sovrum
 • 2 sovplatser
 • 1 badrum
 • 60 m² boyta
 • 40 m² terrass
 • Delad pool
 • Wi-Fi
 • Balkong
 • Takterass
Id: 76198 Lägg till i kortlistan Ta bort Ta bort
SEK 3 611 - 7 727/vecka SEK 516 - 1 104/natt Visa detaljer

Lägenhet i Roda Golf

 • 3 sovrum
 • 6 sovplatser
 • 2 badrum
 • 85 m² boyta
 • 15 m² terrass
 • Delad pool
 • Wi-Fi
 • Balkong
 • Solsängar
Id: 48944 Lägg till i kortlistan Ta bort Ta bort
SEK 4 127 - 7 222/vecka SEK 691 - 1 032/natt Visa detaljer

Radhus i Estepona (Benavista)

 • 2 sovrum
 • 4 sovplatser
 • 1 badrum
 • 80 m² boyta
 • 10 m² terrass
 • 30 m² trädgård
 • Delad pool
 • Wi-Fi
 • Balkong
Id: 55860 Lägg till i kortlistan Ta bort Ta bort
SEK 7 118 - 9 491/vecka   Visa detaljer
X


Jag har läst och accepterat sekretesspolicyen
 Vinn ett presentkort på 750€! 
Spain-Holiday.com använder sina egna och tredje parts cookies för att förbättra våra tjänster och visa annonser anpassade till dina önskemål genom att analysera dina vanor på internet. Ändra konfigurationen och få mer information. här