De bästa pool partys i Marbella

Vad förknippar du med Marbella? Palmer som kaster skuggor över de vackra sandstränderna? Lukten av färsk fisk från chiringuitosen - strandbarerna- längs strandpromenaden? Kändisar som går genom de smala gatorna? Eller kanske alla glamorösa fester? Det är i Marbella, de vackra, berömda och rika glömmer stressen och njuter av livet.

Ocean Club Marbella är platsen för prålig lyx och oändliga strömmar av champagne. Oavsett om du väljer en semesterlägenhet i Puerto Banús eller en lyxvilla i Marbella, kan du uppleva den glamorösa och speciella atmosfären som Ocean Club erbjuder.

Nattlivet i Marbella skiljer sig från städer som Madrid och Barcelona. I dessa städer börjar festligheterna när dagen är på gränsen och slutar endast vid gryningen. När temperaturen stiger vid midnatt i Marbella, går Marbellas festsugna ut i poolerna och börjar festen. Vad är en lyxig semester i Marbella utan ett ordentligt poolparty?

Marbella har några av de mest lyxiga klubbarna på Costa del Sol, och varje år bjuder de gäster till att delta i evenemang med de bästa DJ-erna och alltid tillräckligt med champagne i de mest exklusiva omgivningarna. Läs vidare om de bästa poolfesterna i Marbella och välj den plats du vill åka till.

Hur mycket kostar det att festa i Marbella?

Marbella är inte ett billigt semestermål, för priserna i barer, klubbar och strandbarer är högre än i andra närliggande städer, som Fuengirola och Málaga. Att gå på poolfest i Marbella är mycket populärt och gästerna måste ofta förbeställa och betala inträdesavgift. Priserna kan börja från ca 100 euro per person, beroende på var du går. Ibland ingår en drink, en flaska champage eller en solsäng i entréavgiften, och vissa biljetter inkluderar även tillgång till en efterfest på andra klubbar i området.

Om du vill delta i en swimmingpool-fest i Marbella rekommenderar vi att du bokar biljetterna i förväg via webbplatsen för att säkert komma in. Nedan hittar du priser och information om några utvalda poolpartier i Marbella.

Ocean Club

I åratal har Ocean Club varit mycket uppskattat bland människor som älskar lyx och som vill delta i de "hetaste" festerna. Varje år organiserar denna strandklubb champagnefester på söndagar, och dessa evenemang säljs alltid ut en månad i förväg, så du måste beställa i tid om du vill komma in.

Ocean Beach ligger i hjärtat av den exklusiva hamnen Puerto Banús, full av dyra bilar, lyxbutiker och superyachter. Denna strandklubb har en spektakulär utsikt över Medelhavet, stora vita solstolar runt en saltvattenpool, bra cocktails och musik som spelas av de bästa DJ´s. Stället är perfekt för de som vill ha en lyxig semesterupplevelse.

Den första händelsen varje år är "Bank Holiday Champagne Party". Här kostar det 150 euro att komma in, men för det priset får du också en flaska Veuve Clicquot. Biljetter kan beställas via den officiella Ocean Club-webbplatsen.

NAÔ Pool Club

Även om denna klubb inte är direkt på stranden, ligger den bland grönskande vegetation och palmer och huser en stor pool. Detta är en perfekt plats att tillbringa lata dagar, njuta av solen och gå på de galna festivalerna.

Detta exklusiva ställe ligger i centrum av Nueva Andalucia, bara några minuter från Marbella. Njut av utsikten över bergskanten La Concha, god mat från några av de bästa kockarna i Marbella och naturligtvis atmosfären som de spanska artisterna skapar här.

Om du vet något om Marbellas festliv så har du hört talas om Olivia Valere, den mest kända klubben i Marbella. NAÔ Pool Club ägs av samma grupp, så det är lämpligt att samtidigt fråga om rabatter för de storslagna efterfesterna på Olivia Valere.

La Sala by The Sea

La Sala ligger på en av de bästa stränderna i Marbella - Playa del Duque - bredvid Ocean Beach Club. Atmosfären här är mer klassisk, och på sommaren finns det händelser nästan varje dag. Festsäsongen börjar i april, och det är lämpligt att boka solstolar i förväg om du vill tillbringa en oförglömlig sommardag här.

Förutom de arrangemang som erbjuds av La Sala kan du få massage. Platsen har också en omfattande cocktailmeny och serverar thailändsk mat. På kvällen blir klubben en lyxig restaurang under stjärnorna där de rika och berömda vill äta.

Information om planerade evenemang, priser och bokningar finns på La Sala by the Seas webbplats.

Funky Buddha Beach

Funky Buddha är ett namn som alla klubbgäster i Marbella känner till. Platsen är känd för musiken och garanterar de bästa och mest livliga festerna.

Klubben ligger på en av Marbella mest kända stränder - Funny Beach. Varje söndag arrangeras en oförglömlig Ultra Pool Party som lockar en något yngre publik än andra strandklubbar och poolpartys i Marbella.

Funky Buddha är ett helt nytt erbjudande bland Marbella Beach Clubs och konkurrerar med mer etablerad Nikki Beach och Ocean Beach. Klubben är inte billig men du kommer inte ångra att våga sig in i den ultimata och vilda pool party upplevelsen i Marbella.

Sisu Boutique Hotel

Sisu är ett hotell beläget i hjärtat av Puerto Banús, "centrum" för den mest lyxiga semester i Spanien.

På våren meddelar Sisu sina sommararrangemang och uppmuntrar gästerna att boka på förhand om de vill delta i fester eller hyra ssolstolar. Sisus event har fått mycket berömmelse genom åren, och biljetter till deras poolfester i Marbella är mycket eftertraktade och inte bara av hotellets gäster.

Det här är ett populärt ställe för grupper av vänner och kollegor, och priserna för grupper kan ofta vara billigare än om ni betalar en och en.

Priserna för deras pool partys börjar på € 20 för kvinnor och € 50 för män.

Nikki Beach Marbella

Nikki Beach är nästan ett varumärke. Folk som älskar swimming pool partys har definitivt varit här. Nikki Beach är känd för att arrangera roliga pool partys, där kändisar ofta deltar.

Platsen är känd för sina fantastiska föreställningar med DJs och exotiska dansare i världsklass, samt serverar djurschampo och sushi. De mest spektakulära evenemangen är öppnings- och stängningsfesten för varje säsong.

I slutet av maj firar Nikki Beach sitt ökända "White Party" där alla som betyder något i Marbella är på gästlistan. Klädkod för denna händelse är strikt vit. Nikkis stängningsfest för säsongen - "Red Party" - är också en mycket diskuterad händelse där färgen som gäller naturligtvis är röd.

För mer information om Nikki Beach och evenemangen, klicka på den officiella Nikki Beach-webbplatsen.

Puro Beach

Även om Puro Beach ligger i Estepona och inte i Marbella, måste platsen ingå i denna guide. Denna klubb, som ingår i ett köpcentrum, har inte bara en fantastisk utsikt över de afrikanska atlasbergen och Gibraltar, men ligger också på en av de bästa stränderna på Costa del Sol - Playa del Padrón.

På dagen erbjuds absolut avslappning med en mängd olika läckra cocktails och rätter. På kvällen blir platsen ett dansgolv som erbjuder några av de bästa festerna på kusten. Några av dessa inkluderar "Full Moon Party", "New Moon Party" och "Flamenco Party", så en avkopplande dag kan sluta med en vild och trevlig natt om du besöker Puro Beach.

För mer information om deras evenemang och priser, kolla in den officiella Puro Beach-webbplatsen.

Plaza Beach Banus

Om du letar efter ett pool party i Marbella med en liten budget, kan Beach Plaza vara ett bra alternativ. Platsen ligger i hjärtat av Puerto Banús och är en idealisk plats för dem som hyr ett semesterhus i Marbella.

Enkla solstolar startar från € 20 per person, men om du har råd, välj en VIP-säng med tillgång till din egna privata bubbelpool för total avkoppling.

På sommaren har Plaza Beach en mängd olika evenemang. Från måndag till söndag kan du delta i skumfestivaler där huvudattraktionen är skummiga pooler. Det är den perfekta platsen för festälskare som letar efter likasinnade människor.

Karta