Kundreferenser

Vad bostadägare säger om deras annons på Semesterbostad-Spanien.se

Ett flertal företag erbjuder bostadsägare möjligheten att annonsera sina bostäder. Dessvärre är det inte alltid möjlig att företagen kan leverera kvalitetförfrågningar från semesterfirare. Nedan kan du läsa några kommentarer och kundreferenser som Semesterbostad-Spanien.se mottagit från bostadsägare som annonserat på vår hemsida.

Nöjda kunder

Claus,
Vill bara skriva ett snabbt email och säga att efter att ha annonserat på Semesterbostad-Spanien.se under sex månader har vi fåt fler förfrågningar från er, än från alla andra hemsidor som vi annonsera på. Alla andra hemsidor arbetar med fritidshus i hela världen och just därför fungerar er hemsida mycket bättre, eftersom ni enbart fokuserar på fritidshus i Spanien. Ett stort tack, Jon
spain-holiday.com
Om du någonsin skulle behöva en referens så kan jag ärligt säga att ni slår alla andra hemsidor som jobbar med uthyrning av fritidshus. Er hemsida laddas snabbt, det är lätt att hitta min bostad, och jag får många förfrågningar. Ni förstår vad jag som bostadsägare vill ha och vad jag behöver, och dessutom är ni inte så stora som Holiday Rentals som bara blev värre desto större företaget blev.
Alan
Hej Claus
Tack för all hjälpsam information som framgick i nyhetsbrevet! Det var verkligen användbart. Jag berömmer er för er hemsida och kan bekräfta att ni verkligen har en topplacering på alla sökmotorerna, särskilt Google. Och jag vet, eftersom jag har testat med ett flertal andra hemsidor.
Jag har min egen hemsida och har aktivt försökt att få en topplacering på sökmotorerna, men tyvärr har resultatet varit mycket begränsat. Jag har dessutom läst ett flertal böcker om detta ämne och vet just därför att ni har gjort ett otroligt jobb genom att uppnå en sådan bra placering på Google. Fortsätt med det goda arbetet. Jag kommer definitivt att förnya min annons med er för nästa år.
Steve
Hej!
Ville snabbt skriva en rad för att berätta hur glada vi är med hur er hemsida fungerar. Allt från antalet förfrågningar (och bokningar!) vi har fått från engelska och danska, bokningskalendern som är så lätt att ändra och uppdatera, gratis SMS tjänsten ... även att redigera information inom annonsen är lätt för oss! Vi betalar för att annonsera på en annan hemsida också, men därifrån har vi fortfarande inte fått några bokningar (och väldigt få förfrågningar) och dessutom har vi alltid problem med att redigera annonsinformationen…..
Så ett stort tack till er – er hemsida är suverän
Colleen
X
Vinn 750€ i presentkort inför din nästa semester i Spanien!
Sign up for our newsletter and you could win 750€ off your next Spain Holiday. Choose from over 7500 properties.

 Vinn 750€ i presentkort inför din nästa semester i Spanien!