10 bästa klubbarna i Marbella

Marbella har några av världens bästa klubbar som har dragit sig till de rika och berömda i åratal. Med de mest spektakulära festerna på hela Costa del Sol har dessa klubbar ofta kunnat skryta med att ha den mest exklusiva klientelen på sin gästlist.

Här kan du läsa mer om de bästa klubbarna i jetset-staden, de hetaste festivalerna och samtidigt planera din semester i Marbella.

1. Olivia Valère

Olivia Valère är själva modellen för hur glamorösa och lyxiga klubbupplevelser ska vara i Marbella. Här kan du festa i spektakulära miljöer på uteserveringar som är kopior av Alhambra-palatset i Granada och Mezquita i Córdoba. Olivia Valère är bland de bästa klubbarna i Marbella om du vill dricka och dansa tillsammans med festeliten. För mer information om kommande arrangemang, kolla in Olivia Valeres hemsida.

Adress: Carretera de Istán, Km 0.8, 29600 Marbella, Málaga.

2. Pangea

Pangea välkomnar den internationella jetset-uppsättningen, den ligger nära de lyxiga semesterbostäderna i Puerto Banús. Denna klubb har panoramautsikt över Medelhavet och stränderna i Gibraltar. Som en av de mest eftertraktade klubbarna i Marbella har Pangea blivit känd för att stå för de bästa festerna och vara den ultimata festlokalen i Puerto Banús.

Adress: Edificio Club de Mar Puerto Banús, Muelle de Honor, s/n, 29660 Marbella, Málaga.

3. Aqwa Mist

En till av topp-klubbarna i Marbella är Aqwa Mist, som är populärt bland musiker och fotbollspelare. Berömda och internationella DJ-s spelar de nyaste och mest populära låtarna. Det finns egna VIP-områden, privata barer, uteservering, badtunnor och vattenfall, vilket tillsammans gör klubben oozing med lyx. För mer information om kommande händelser, besök Aqwa Mists hemsida.

Adress: Calle Belmonte, Nueva Andalucia, Marbella, Málaga.

4. Funky Buddha

Funky Buddha är känd för att ha en livligare festatmosfär än de andra populära klubbarna i Marbella. Men klubben har en elegant atmosfär med vacker dekoration som ger en fascinerande känsla av mystik och exklusivitet, vilket gör den här en klubben till en populära "hangout-plats" för kändisar.

Adress: Camino de la Cruz s/n, 29602, Marbella, Málaga.

5. Tibu Banús

En av Marbellas hetaste klubbar är Tibu Banús. Atmosfären på denna klubb har alltid kopplats till god smak, dans till gryningen i en lyxig, sensuell och glamorös miljö. Tibu är en favorit för kändisarna och modeeliten, alla fester har internationellt kända DJs på plats, som ser till att ni kan dansa till "good vibes". För mer information om kommande evenemang, besök Tibus Banus webbplats.

Adress: Plaza Antonio Banderas, Av. de Julio Iglesias, 103, 29660 Marbella, Málaga

6. La Suite

Förvänta dig att hitta några kändisar på den här toppklubben i Marbella. Klubben lockar mängder av rika och berömda gäster när festen börjar efter midnatt. Här är de bästa internationella DJ-s, för det här är epicentret för eliten i Marbella. La Suite heter den mest trendiga och stilfulla klubben i Marbella på grund av sin sofistikerade atmosfär och eleganta dekoration inspirerade av Studio 54 på Manhattan. För mer information om kommande händelser, besök La Suites webbplats.

Adress: Av. Bulevar Príncipe Alfonso de Hohenlohe, 1, 29602 Marbella, Málaga.

7. Mirage

Denna Marbella-klubb öppnade sina dörrar sommaren 2017 och njöt av sin första sommarsäsong med stor framgång. Mirage erbjuder olika visuella upplevelser varje natt i veckan och ger därför ett helt nytt klubbkoncept till Puerto Banús. Från "Ladies Night" på onsdagar där kvinnor får gratis drinkar vid entrén, till Kinky Malinki på söndagar med DJs som spelar den bästa housemusiken och ett separat rum för R&B-älskare.

Adress: Urbanisation N Andal P Banús, 14, 29660 Marbella, Málaga.

8. Seven

Seven i Puerto Banús har utvecklats till en av Marbellas mest eleganta och exklusiva klubbar, med regelbundna gäster och in-house DJs. Denna klubb är särskilt attraktiv för de som vill njuta av den glamorösa delen av Marbellas nattliv. Klubben har en blandning av arabisk och asiatisk design och ett område där du kan njuta av en drink medan du njuter av lite privatliv. Fest hela natten i det stora VIP-och utomhusområdet.

Adress: Calle Muelle Ribera, s/n, 29660 Marbella, Málaga.

9. Ocean Club

På en av de bästa strandklubbarna i Marbella fortsätter festen på Ocean Club när solen går ner. Denna plats är särskilt känd för sina stora fester, föreställningar, fyrverkerier och underhållning. Under hela sommaren attraherar Ocean Club människor som letar efter de ultimata champagne- och pool partysen i Marbella. Klubben har också regelbundna och veckovisa evenemang som Club Tropicana varje fredag till "Lazy Sunday" där du kan koppla av för mjuk housemusik.

Adress: Avda. Lola Flores, s/n, 29660 Marbella, Málaga

10. News Café

News Cafe är också känd som en av de bästa nattklubbarna i Marbella på grund av sin fängslande och roliga atmosfär. Denna plats erbjuder ofta livemusik och de bästa DJ-serna på scenen i den överdådiga och eleganta miljön. Festa till soluppgången och ha en fantastisk utsikt över superyachterna som är förtöjda i Puerto Banús. För mer information om kommande händelser, kolla in News Cafes webbplats.

Adress: Lugar Muelle de Ribera, s/n, 29660 Marbella, Málaga.