Sista minuten semester: Fantastiska erbjudanden i Augusti

Med så många saker att hålla reda på i vårt dagliga liv så kan det ibland vara svårt att hitta tid att planera sommarlovet, särskilt om det handlar om att organisera med en stor familj. Men som tur är så är sommar inte över ännu och det är inte för sent för en härlig sista minuten-resa till Spanien i augusti!

1. Malaga stad, Malaga

Malagueta lägenhet, Malaga 28241

Denna vackra, rymliga och moderna lägenhet ligger precis intill Malagas centrum, i området Malagueta strand. Den har direkt utsikt över havet och staden. Havsutsikten som denna lägenhet erbjuder är verkligen otrolig och ger dig en genuin bild av Malaga som kuststad. Det är en perfekt plats för dig som söker den ultimata kombinationen med både strand och stad inom räckhåll.

Hyr denna vackra sista minuten lägenheten vid stranden Malagueta nu!

Om du föredrar att åka någonstans längre ner längs kusten, så kan du spana in resten av våra Costa del Sol sista minuten-erbjudanden.

2. Llucmajor, Mallorca

Cala Pi Villa, Mallorca 27250

Denna mysiga, samtidigt rymliga, villa ligger i den lilla kuststaden Cala Pi, Llucmajor, på den Baleariska ön Mallorca. Den har en stor trädgård, pool och terrass - perfekt för en familjesemester. Det finns även gott om utrymme inuti villan, vilket innebär att barnen har plats för spel och lek, medans de vuxna kan koppla av vid poolen eller i den skuggiga trädgården.

Boka denna underbara familjevillan i Mallorca här.

Om du letar efter något mindre, eller om du inte reser med barn, så finns det fortfarande gott om andra semesterbostäder att välja mellan på ön - spana in våra andra sista minuten semesterbostäder i Mallorca här.

3. Calafell, Tarragona

Calafell lägenhet, Tarragona 31837

En annan fantastisk strandlägenhet med oslagbar utsikt över havet, är den här härliga bostaden i Calafell, Tarragona, som ligger strax söder om Barcelona på Costa Dorada kusten. Den ljusa, moderna lägenheten har en vacker balkong med utsikt över havet och fyra rymliga rum - vilket gör det till en perfekt semesterbostad för en stor familj eller en grupp vänner. Den ligger i centrum av Calafell och har gott om barer, restauranger och nöjen i närheten.

Varför inte boka denna fantastiska strandlägenhet i Calafell nu?

Det finns gott om vackra stränder i de många små byarna längs med kusten, vi rekommenderar att du tar en titt på resten av våra sista minuten semesterbostäder längs Costa Dorada för att hitta din favorit!

4. Sitges, Barcelona

Sitges lägenhet, Barcelona 30109

Sitges är en stor semesterdestination, både för dess närhet till Barcelona, som ligger mindre än en timme bort med bil, och för dess vackra omgivningar med gyllene stränder. Denna moderna och bekväma lägenheten passar perfekt för dig som vill besöka Sitges stadskärna och stränder, och samtidigt kunna göra dagsutflykter till den extraordinära staden Barcelona. Lägenheten har tillgång till en rymlig terrass och ett härligt poolområde, perfekt för dagarna då du bara vill koppla av med vänner och familj.

Reservera denna underbara strand-lägenheten Sitges nu!

Provinsen Barcelona har många städer, både vid havet och även längre in i landet som alla är vackra att utforska. Spana in alla våra sista minuten-erbjudanden på boenden i Barcelona-provinsen och välj den som passar just dig bäst.

Valenciansk community

Alfaz del Pi lägenhet, Alicante 26132

Den rena, ljusa lägenheten ligger i den lilla kuststaden Alfaz del Pi, som ligger strax norr om Benidorm, Alicante. Benidorm är en sån pärla att den knappt behöver någon introduktion, den erbjuder något för alla - sand, hav, sol, aktiviteter, underhållning och nattliv. Alfaz de Pi är perfekt för dig som vill ha en lugnare semesterdestination, och denna lägenheten har ett underbart läge, bara en kort promenad från barer, restauranger, butiker och stranden. Lägenheten passar perfekt för par eller vänner som reser i mindre grupper.

Boka denna underbara semesterlägenheten i Alfaz del Pi nu.

Alicante är en av de mest populära semesterorterna i hela Spanien - kolla in våra sista minuten-erbjudanden i Alicante och hitta din perfekta semesterbostad innan det är för sent.

Det finns fortfarande gott om tid att hitta ett bra sista minuten-erbjudande för din sommarsemester i Spanien. Om du inte har sett den destination som du helst skulle vilja besöka så rekommenderar vi att du helt enkelt spanar in vår lista på sista minuten-erbjudanden på fritidshus i Spanien, och hittar en ny favorit! Vi lovar att du inte kommer att bli besviken.