Tankar om 2020

Efter ett år - som närmast kan liknas med en berg-och-dalbana - vill vi tacka våra gäster för allt stöd och förståelse under dessa tuffa månader.

Från Spaniens plötsliga nedstängning i mars, till att flygrutterna åter öppnades i juni för att sedan stängas igen några veckor senare. Trots det har vi klarat av så mycket tillsammans. Några av er lyckades göra en säker resa till Spanien i år, men tyvärr fick många skjuta upp den efterlängtade semestern till 2021.

"Våra gästers hälsa och lycka är det som har hjälpt oss att hålla motivationen uppe det senaste året, och under 2021 kommer vi fortsätta att sträva efter det." – Jannich Friis Petersen, CEO.

När vi nu blickar framemot ett nytt år är vi på Semesterbostad-Spanien.se hoppfulla om att de goda tiderna väntar precis runt hörnet. Vacciner på väg, och när det åter anses vara säkert att resa, kan vi inte vänta med att välkomna dig tillbaka till Spanien.

Utsikt från ett flygplansfönster.

2021 har potentialen att bli ett riktigt bra "resår", då många vill ta igen missad tid och avbokade semestrar. Sommarsäsongen förväntas bli den längsta någonsin, och det är den perfekta tiden för att samla familj och vänner och skapa nya minnen under en resa till Spanien.

För de som reser med vänner eller som familj anses privata semesterbostäder vara det bästa alternativet. Att hyra privat boende innebär att man kan ha sin egen “semesterbubbla” och begränsa exponeringen mot andra.

Efter att ha tillbringat veckor, kanske månader, inomhus på grund av "lockdowns" och restriktioner lockar nog naturen för många. Ett trevligt semesterförslag för 2021 är att semestra på landsbygden och hyra ett lantligt boende i Spanien. Spendera tid med vänner och familj i en rymlig semesterbostad, utforska magiska spanska landskap och andas in den friska luften.

Den spanska landsbygen.

Att resa under 2021 kommer inte bli som vi vant oss vid då alla kommer vara mer flexibla och ha säkerhet på tanken. Vi förstår vikten av försäkring: att du täcks om dina semesterplaner skulle ändras. Det är just därför som vi erbjuder tusentals bostäder över hela Spanien med flexibla avbokningsregler.

Framtiden ser ljus ut trots allt, och vi tror 2021 kommer bli ett fantastiskt år för att uppfylla ens resedrömmar. Vi hoppas vi snart ses igen i Spanien - och fram till dess önskar vi dig ett riktigt gott nytt år!

 

- Teamet på Semesterbostad-Spanien.se

 

Rekommenderad läsning: