Sista minuten resor i december: de bästa erbjudandena

Hur rymmer du enklast från det dystra vintervädret? Jo, med en sista-minuten semester till Spanien. Vi har samlat det bästa från hela Spanien för att utse topp-städerna att besöka under din vintersemester!

1. Alicante

Alicante

Costa Blanca är en riktig sommarfavorit i Spanien, men sanningen är den att det finns minst lika mycket att göra och se under vintern också! Upptäck en annan sida av Alicante med sporter, kultur och många spektakulära evenemang. Du kan även besöka hela Costa Blancas kust härifrån tack vare Alicantes centrala läge. Få de bästa priserna på semesterhus i Alicante här!

2. Nerja

Utsikt från Balcon de Europa, Nerja

Costa del Sols vackraste fiskeby bjuder verkligen på mycket underhållning i och runt staden, sommar som vinter! Du kan besöka Nerjas grottor, spana in den förtrollande vyn från Balcón de Europa och utforska en av de många naturreservaten i området. Nerja är även mycket praktiskt belägen med endast en kort biltur till Malagas nattliv och kultur. Hitta den perfekta semesterlägenhet i Nerja inför din sista-minuten semester hit!

3. Teneriffa

Anaga, Teneriffa

Njut av ett tropiskt klimat mitt i vintern! Teneriffas svarta stränder är som från en annan planet och kommer definitivt att ge dig en minnesvärd semester. Här kan du även ta del av många vattensporter, såsom dykning och surfing, eller så kan du åka på delfinsafari med familjen! Det finns väldigt mycket att se och göra här! Spana in dessa lägenheter i Teneriffa som du kan hyra för oslagbara priser!

4. Barcelona

Barcelona, Parc Guell

Om det är en spansk stad som har allt, så är det Barcelona. Vare sig du letar efter shopping, en semester med barnen, eller ett kulinariskt äventyr, så kan du hitta det här. Glöm inte att se över möjligheterna att besöka Barcelonas omringande landsbygd också, hem till utsökta viner och cavor! Få de bästa hyra hus i Barcelona erbjudandena här!

Playa del Inglés

Gran Canaria är utan tvekan en underbar plats att spendera en vintersemester på! Med sitt underbara klimat och många utomhusaktiviteter så är det ett paradis för sportälskare och äventyrare. Om du inte är en sportälskare så kommer Gran Canarias många, charmiga städer och byar att underhålla alla er som älskar den klassiska, spanska livsstilen. Boka en av många, underbara semesterbostäder inför din Gran Canaria semester!

Fick du någon inspiration till din sista-minuten semester, eller törstar du efter mer? Spana in dessa sista-minuten semestrarna till Spanien - vi hoppas att du hittar din favorit!