Sista minuten semester: De bästa erbjudandena i september

Att välja vilken av världens alla underbara platser du ska besöka under din semester är inte lätt. För att hjälpa dig välja den bästa för just dig, så har vi gjort en lista över våra favorit sista-minuten erbjudanden. Hitta din drömresa och boka en sista-minuten resa med dina vänner eller familj i september!

1. Colera, Girona

Colera semesterbostad, Girona 4365

Denna ljusa och öppna stuga ligger i Cala Rovellada, nära Colera, i den vackra provinsen Girona. Från den stora balkongen kan du beundra utsikten över havet och bergen, då stugan ligger mitt i Alt Emporda regionen får du en av landets bästa utsikter här - precis där bergen möter Medelhavet. Det är underbart vackert att njuta av naturen här med olika vandringar, hiker, cykel eller ridturer.

Trots att stugan ligger avsides så ligger den endast några minuter från ett flertal byar med restauranger, barer och butiker. Men det är inte allt, det bästa är att stugan bara ligger 5 minuters promenad från stranden - detta är den perfekta semesterbostaden att starta din semester i!

Boka denna stugan i Colera nu.

Provinsen Girona har mycket att erbjuda. Om du vill upptäcka denna underbara regionen mer, ta då en titt på våra andra sista-minuten erbjudanden i Girona.

 2. Sitges, Barcelona

Sitges semesterbostad, Barcelona 13327

Denna vackra familjevilla är belägen alldeles i närheten av den lilla kuststaden Sitges, som i sin tur ligger bara en timmes biltur från Barcelona. Det är ett perfekt läge för en familjesemester, och villan har dessutom en egen pool. Du kommer att lämnas mållös när du ser landskapen och havet som omger villan. Den ligger vid bergen i Sitges, vilket ligger 10 minuter med bil från Sitges stadskärna. Sitges är en underbar liten stad med vackra, gyllene sandstränder och en charmig gammal stad fylld med pittoreska, små hus.

Vänta inte - boka denna familjevilla i Sitges nu.

Det finns så mycket att upptäcka längs kusten i detta området. Varför inte kika på våra sista-minuten erbjudanden i Barcelona regionen för att hitta din stadsfavorit?

3. Sucina, Murcia 

Sucina semesterbostad, Murcia 35841

Denna semesterbostaden som är perfekt för familjer ligger i Sucina, inte långt från staden Murica. Den underbara kusten Costa Calida (‘den varma kusten’) ligger bara en halv timmes biltur längre bort. Kustens namn säger allt; om du söker ett varmt och härligt klimat så är du på rätt plats. Denna semesterbostaden på landet är perfekt för när ni vill umgås som familj då villan har en egen pool och terrass - utmärkt för en grillkväll.

Boka denna härliga semestervilla i Sucina nu, innan någon annan hinner före!

Costa Calida är en vacker kuststräcka med många oupptäckta platser. Om du vill se mer av den varma kusten, spana då in alla våra sista-minuten erbjudanden på Costa Calida.

4. Maspalomas, Gran Canaria

Maspalomas villa, Gran Canaria 25141

Denna villa är belägen på den vackra ön Gran Canaria, bara två kilometer från stranden Maspalomas. Området som villan ligger i är lugnt och avslappnat men det betyder inte att det inte finns något att göra - stranden Playa del Ingles och köpcentret Yumbo ligger bara 5 minuters bilväg längre bort. Den enorma trädgården och den privata poolen gör villan till den perfekta semesterbostaden för dig som reser med familjen eller en grupp vänner!

Reservera denna fräscha villan vid Maspalomas nu!

Gran Canaria är en oemotståndlig ö med vackra stränder och en otrolig miljö. Det är verkligen ett säkert kort då ön har något för alla. Spana in våra andra sista-minuten erbjudanden på Gran Canaria och upptäck denna perfekta semesterdestination.

5. Cales de Mallorca, Mallorca

Cales de Mallorca holiday Villa, Mallorca 11447

Mallorca är en populär semesterdestination, känd för dess avslappnade badorter och vackra natur. Denna charmiga semesterbostaden har fyra sovrum och en privat trädgård, en gemensam pool i området och en stor terrass. Villan ligger i det lugna området Cales de Mallorca, som i sin tur ligger på den östra sidan av ön. Då denna vackra villa ligger nära många sandstränder är det en perfekt bostad för en familjesemester på Mallorca.

Boka denna villan i Cales de Mallorca nu!

Mallorca är en oerhört vacker ö - det är en av de mest populära semesterdestinationerna i hela Spanien. Om du vill se mer av våra sista-minuten erbjudanden på Mallorca så kan du klicka här.

Vänligen notera att våra sista-minuten erbjudanden är väldigt populära och bostäderna kan snabbt bokas upp.