Gay Club Guide Marbella

Spanien har gått framåt och lett vägen för att skapa progressiva och LHBT-vänliga miljöer (lesbiska, homosexuella, bisexuella och transpersoner) och har etablerat sig som en av de mest välkomnande semesterorterna för semesterfirare.

När vi pratar om LHBT-vänliga resmål i Spanien, tänker många automatiskt på destinationer som Sitges och Torremolinos där du hittar ett brett urval av LHBT-vänliga barer och klubbar. Men Marbella erbjuder också några av de livligaste och mest spektakulära festligheterna på Costa del Sol. Med ett livligt nattliv, dess avkopplande och öppna atmosfär, bör Marbella betraktas som ett semestermål för alla. Här har du guiden för Gay Clubs i Marbella:De mest etablerade LHBT-barerna är Mikonos Gay Bar - känd för sina drag- och liveshower, med sin moderna interiör och musik - och Fenix - den enda gay-cocktailbaren i stadens centrum. Båda staplarna har en rolig, livlig och energisk atmosfär med omfattande menyer av drycker som du kan njuta av medan du festar fram till soluppgången.

Recuerdos Kiss, som ligger i Puerto Deportivo i Marbella, är en av de viktigaste ställena för gay nattliv i Marbella. Denna bar är perfekt om du vill njuta av en avkopplande cocktail under solnedgången och innan de livliga festerna börjar.

Bor du i Puerto Banús bor du mitt bland de mest exklusiva klubbarna i Marbella som erbjuder ultimata nätter med enerigi och skoj för LHBT-communityn. Släpp loss på klubbar som Olivia Valère, känd för sina exotiska dansare och kraftfulla "party vibes". I denna klubb kan du festa med de bäst klädda och festa i en elegant och smakfull atmosfär.

Mask Marbella heter en av de bästa gayklubbarna i Marbella. Med sin lyxiga avantguard-inredning framkallar denna plats en känsla av mystik och exklusivitet som ger en ny dimension till Marbella-klubbupplevelsen.

Festerna i Marbella börjar i slutet av april med klubbar som organiserar sina kända och exklusiva öppningsfester, och säsongen fortsätter sedan till september när de lika livliga säsongavslutande festerna äger rum.

Några av de bästa gayvänliga ställena är Marbellas strandklubbar. Med sin öppna och avslappnade attityd är de välkomnande för alla besökare. Vissa erbjuder mer festlig atmosfär än andra, men oavsett vilken klubb du väljer att besöka, kommer du att uppleva en varm och inbjudande atmosfär för bara en sak, för skojs skull, så koppla av och festa.

För att maximera sin upplevelse, bör ni som semesterfirare i Marbella delta i klubbarnas ökända och vilda pool partys. På flera av de glamorösa klubbarna spelar kända DJs den senaste musiken, medan gästerna njuter av det oändliga flödet av drycker och den livliga atmosfären i Marbella.

Marbella är ett bra semestermål för LHBT-personer som reser till Spanien. Trots att det finns färre klubbar och barer exklusivt avsedda för LHBT-communityn, skapar Marbellas öppna inställning en öppen, varierad och tolerant miljö för alla.

Medan du bor i Marbella bör du besöka den populära nudiststranden Cabopino. Denna strand är LHBT-vänlig och ett bra ställe att sola, långt ifrån nyfikna ögon. Du kan också njuta utan kläder mellan Artola-dynerna.

Ett bra alternativ för boende är ett privat semesterhus i Marbella där ni är garanterade att få njuta i lugn och ro av Spanien.