13 nödvändiga fraser på Spanska - Infographic

Vem har inte alltid velat ha en liten mini-språk kurs med de mest använda meningarna och orden i det spanska språket. Många semesterbosättare i Spanien spenderar upp till flera helger om året i Spanien och trots att många vill lära sig spanska så blir det svårt med tanke på att man vill ha semester, så det blir brist på tid och tillfälle för att faktiskt lära sig någonting konkret. Att lära sig massa verb och ord är för svårt för en nybörjare och när det är svårt är det mindre chans att det faktiskt händer.

Men detta ska inte stoppa någon från att iallafall lära sig vissa fraser som kan vara användbara i svåra och vardagliga situationer. Från och med nu kommer vi på semesterbostad-spanien att skapa några lättsamma språk och kulturlektioner om Spanien i hopp om att folk där ute kan lära sig lite mer om landet och språket vi alla älskar. Så mer sk. infographics som man kan spara på mobilen eller paddan kommer ni se, bilder som är lättlästa, enkla att komma ihåg för både vuxna och unga samt med massa nyttig information.

Har du några tips eller funderingar som du länge velat dela med dig och du tror att det är värt att ha i infografiskt bildformat, skicka en e-post eller ett meddelande på någon av de sociala kanalerna.

Vi hoppas ni gillar vår första men absolut inte sista infografiska bild om Spanien och det spanska språket.

Infographic Swedish new