Strandklubb Suite del Mar, Marbella

Vad? 

Suite del Mar ligger på Costa del Sol´s finaste kuststräcka ”Golden Mile”, och tillhör det exklusiva hotellet Puente Romano. 

Suite del Mar är både en strandklubb, en nattklubb och även en modern version av de välkända spanska "chiringuitos" (strand restauranger). 

Området är uppdelat i två olika delar. Utomhus är en chic designat område där man kan hyra solstolar och solbäddar på stranden och äta en bit matt i deras ”chillout” lounge. Inomhus ligger en fantastisk inred restaurang som förvandlas till en av Marbellas bästa nattklubbar på kvällarna. Sommarmånaderna på Suite del Mar är enastående, här samlas Marbellas jet-set folk för att vara med några av kustens mest omtalade evenemang. 

  

Suite del Mar


Sommarmånaderna på Suite del Mar är enastående, här samlas Marbellas jet-set folk för att vara med några av kustens mest omtalade evenemang.  

Restaurang: Medelhavs/ Asiatiska rätter och en omfattande Sushi selektion. 


Suite del Mar

Vem?

Rekommenderat för: RomantikStora grupper, Speciella tillfällen, Underhållning, Fin omgivning 

När?

Öppettider: Suite del Mar är öppet måndag till fredag från juni till september. Köket är öppet 13:30-16:00 och 21:00-01:00. Under vintermånaderna stängs Suite del Mar, men nattklubben Suite (en trappa upp) är öppet. 

 Var?

Suite del Mar ligger på stranden PlayaNagüeles belägget på ”The Golden Mile” sträckan mellan Marbella och Puerto Banus. The Golden Mile är utan tvekan Solkusten lyxigaste område.  

Adress: Suite del Mar, Hotel Puente Romano, Bulevar Príncipe Alfonso von Hohenlohe, Marbella. Tel: +34 952 820 900

Klicka här för att se fritidshus i  Marbella.

Suite del Mar