Marbellas Bästa Stränder - Stranden Bounty

Bounty Beach är en av de hippaste delarna på Costa del Sol

Det är stor favorit bland många av Marbellas yngre invånare. Och det är lätt att förstå varför. 

Längs stranden hittar man restauranger som erbjuder god mat till bra priser och barer med DJs som spelar chillout musik. Bounty Beach har verkligen en skön och avslappnad stämning. 

Om Bounty Beach 

Bounty beach Marbella

Bounty Beach är egentligen namnet på en av barerna på stranden, Playa del Cable är strandens officiella namn. Nu förtiden är stranden mest känd som Bounty Beach, speciellt bland Marbellas yngre generationer. 

Under sommarmånaderna ordnas det ett flertal strand fester på söndags kvällarna.  Det är ett bra ställe för att träffa folk och för att gå ut och göra något lite annorlunda än att gå på vanliga krogar i stan.  

Bounty Beach är lätt Marbellas trendigaste strand. 

Bounty beach Marbella - Playa del Cable

Faciliteter

Bounty Beach erbjuder bra priser på både mat och dryck och på köpte får man softa i en trevlig omgivning. Sallader och pasta går på cirka 9 €, kött och fiskrätter cirka 12 €. Det finns också en daglig meny. 

 Du kan hyra solstolar, trampbåtar och kanoter från baren. Det finns också duschar och toaletter. 

Bounty Beach är populärt bland volleybollspelare och vattensport entusiaster. Dessutom ligger Funny Beach en kort promenad från baren, som erbjuder ett stort urval av sport- och vattenaktiviteter. 

Video om Bounty Stranden

Getting there 

Bounty beach ligger 3 kilometer från Marbella stadskärna - karta

Bounty beach map

Från Marbella - Den enklaste vägen är att åka till Marbellas polisstation och följ vägen neråt mot stranden. 

Från Malaga – ta N340-A7 mot Marbella. Ta avfarten mot Marbella centrum. Avfarten tar dig in på Avenida de Severo Ochoa. Strax efter du passerar genom den stora Marbella skylten sväng ner mot stranden åt vänster.  Bounty beach ligger nästan parallellt med den stora Marbella skylten.