Marbellas Bästa Stränder - Playa de Cabopino

Cabopino stranden (Playa de Cabopino) är en dold pärla beläget bara 13km från Marbellas centrum

Stranden ligger bredvid Cabopinos exklusiva hamn och Artola sanddynerna. 

Om Cabopino

Cabopino beach Marbella

Cabopino är mycket välskött, har underbart kristallklart vatten, och långa sandstränder. Det finns många olika faciliteter och under sommarmånaderna finns det badvakter. 

Stranden är 1500 meter lång och 25 meter bred med fin, gyllene sand.  

Vattnet är lugnt och grunt vilket gör det perfekt för barn. 


Cabopino beach in Marbella

Faciliteter

Här finns det allt man kan tänka sig! 

Längs stranden finns det gott om solstolar och parasoller att hyra, och för alla som vill vara mer aktiva under strandbesöket finns det möjlighet att hyra trampbåtar och jetskis eller åka på delfinsafari. Duschar och toaletter hittar man på dem många restaurangerna och barerna. 

Vi rekommenderar ett besök till Andys´s Beach Bar för lunch. En barnvänlig restaurang som servera ett stort urval av både spanska och internationella rätter till rimliga priser. 

Både Cabopinos hamn och bostadsområdet bakom erbjuder också en mängd olika restauranger, barer och chiringuitos (strand restauranger). Hamnen har 169 båtplatser och är vanligtvist fullt med exklusiva segelbåtar. 

Bussar från Marbella och Fuengirola går regelbundet till Cabopino och det är ett bra alternativ att ta sig dit. Har man en bil är det bara att parkera vid stranden, där finns gott om parkering.

Vägbeskrivning


Cabopino ligger cirka 13km från Marbella och 45km fråm Malaga - karta

Cabopino beach Marbella map

Från Marbella - ta N340-A7 österut mot Malaga. Efter Elviria ta Cabopino avfarten och följ vägen ner mot stranden/ hamnområdet.   

Från Malaga – ta N340-A7 västerut mot Marbella. Kör av vid Cabopino avfarten och följ vägen ner mot stranden/ hamnområdet.

Klick här får att se alla fritidshus i Cabopino.