Lär känna oss

Vår vision är att bli det mest betrodda varumärket för semesterboenden.

Träffa våra medarbetareGenom åren

Från början

...bestämde grundaren Claus Sorensen för att fokusera på uthyrning av semesterboenden i Spanien. Han hade upptäckt att det inte fanns ett stort utbud av uthyrningsfastigheter online och han såg stor potential att utveckla det här i ett företag. Det här blev starten för Spain-Holiday.com. Den kom att efterföljas av många fler webbsidor.

Hur kan vi hjälpa dig?

När du annonserar din fastighet kommer den att visas till miljontals semesterfirare på mer än 13 språk. Vi vill förtjäna våra fastighetssägares och resenärers förtroende med hjälp av säker teknik, specialiserad kunskap samt personlig och vänlig service.

Vår vision & våra värderingar

Vad vi tror på

Vi är ambitiösa i alla delar av vår verksamhet, inte minst när det gäller att leva som vi lär och tror på. Här är de värderingar som styr våra val och handlingar varje dag:

Involvera Människor

Vi tror att laganda och god intern karma är nyckeln till vår framgång. Våra medarbetare är kärnan i det som gör Spain-Holiday.com en fantastisk plats att vara på. I vår värld ett plus ett lika är lika med tre: vi anställer lagspelare som jobbar tillsammans för att skapa synenergi.

Lita på Varandra

Vi tror att vara de goda lönar sig. Våra kunders förtroende är vår mest värdefulla betalning och vi ser mänskliga kontakter som nödvändiga vid fastställandet av detta förtroende. Du kan alltid nå människorna bakom varumärket - vi gömmer oss aldrig med huvudet i sanden.

Fira Kreativitet

Vi välkomnar innovation som ett medel för att utveckla oss och vår verksamhet. Därför uppmuntrar vi varandra att tänka utanför ramarna och hitta nya sätt att nå våra mål. Vi söker ständigt genuina svar på de omväxlande behoven hos våra resenärer och fastighetsägare.

Sikta Högre

Vår passion för semesterbostäder är en viktig drivkraft i alla delar av vår verksamhet och uppdaterad expertkunskap är vår främsta tillgång. Varje dag strävar vi efter att vara en bättre version av oss själva och inte nöja oss med "tillräckligt bra". Vi kommer alltid att vara nyfikna och vilja göra bättre.