Casa del Piloto -Luxury Villa with pool.

Exclusive luxury villa with private pool. Beautifully restored in a contemporary style, with stunning views and easy access to some of the most beautiful beaches in Spain!.

Casa Piloto
Casa Piloto
Pool to the spires
Pool to the spires

Snabb översikt

  • 4 sovrum
  • 8 sovplatser
  • 2 badrum
  • 3 badrum
  • 300 m² boyta
  • 2000 m² terrass
  • 300 m² trädgård
  • Privat pool
  • Wi-Fi
  • Balkong
  • Uteplats
  • Terassmöbler
Från
2 100£ 1 829SEK 20 176$ 2 365
Per vecka
Se totalpris
+34 638085708
+34 654455772
+34 981807907

Beskrivning (skriven av ägaren)

Exclusive luxury villa with private pool. Beautifully restored in a contemporary style, with stunning views and easy access to some of the most beautiful beaches in Spain!.

Voted by the Sunday Times Travel section as a top 50 European Rental Villa. This old stone house has been lovingly restored, mixing the beautiful aesthetics of traditional Galician stonework with a unique, stylish and contemporary feel.

The property sleeps 8 people and has at its heart a huge atrium living space which embraces the living, dining and kitchen spaces. Ensuring a wonderful communal holiday space.

The villa is just 3kms from the beautiful beaches of Ria de Muros y Noia and yet it has absolute privacy and stunning views. The villa backs onto the forest and has an infinity type private swimming pool from where you can enjoy the scenery.

The nearby towns of Noia and Muros provide the visitor with interesting and pleasant evening surroundings as well as regular markets and festivals. It truly is a stunning, unspoiled part of Spain and provides the visitor with an unforgettable holiday experience.

Faciliteter

Generellt:

strandhanddukar, sänglakan , tjänstehjälp, handdukar

Utomhus:

privat pool, balkong, uteplats, trädgård, terass, terassmöbler, solsängar, grill, parkering, privat parkering

Inomhus:

Wi-Fi, satellit, värme, öppen spis, cd-spelare, dvd-spelare, radio, tvättmaskin, tv, telefon, strykjärn, strykbräda, barnstol, barnsäng, kassaskåp

Kök:

diskmaskin, frys, kylskåp, grill, spis, mikrougn, ugn, mixer, vattenkokare, brödrost

Badrum:

dusch, badkar, hårtork, golvvärme

Sängar:

2 double beds, 4 single beds, 2 sofa beds

Utsikt

havsutsikt, bergsutsikt, utsikt över pool

Lämpligt för

husdjur möjligt, rökning förbjudet, bil rekommenderas

Övrigt

Its a rural getaway, family holiday experience. Plenty to do and see in one of the most picturesque and unspoiled parts of Spain.

Området

Avstånd

Flygplats (Santiago de Compostela): 35 kilometer
Strand: 3 kilometer
Golf: 8 kilometer
Butiker: 1 kilometer

Underhållning

små affärer, restauranger, barer, internetkafé, hamn, kyrka, park, marknad

Lokala aktiviteter

cykling, dykning, fiske, golf, ridning, vandring, surfing, simning, tennis, vandring, vattenskidåkning, vindsurfing

Priser

från till natt min. vistelse
02 sep 2016 30 okt 2016 400£ 348SEK 3 843$ 450 1 vecka
30 okt 2016 03 dec 2016 300£ 261SEK 2 882$ 338 5 nätter
03 dec 2016 07 jan 2017 350£ 305SEK 3 363$ 394 5 nätter
07 jan 2017 29 apr 2017 300£ 261SEK 2 882$ 338 5 nätter
29 apr 2017 27 maj 2017 350£ 305SEK 3 363$ 394 5 nätter
27 maj 2017 01 jul 2017 400£ 348SEK 3 843$ 450 1 vecka
01 jul 2017 02 sep 2017 500£ 435SEK 4 804$ 563 1 vecka
02 sep 2017 30 okt 2017 400£ 348SEK 3 843$ 450 1 vecka
30 okt 2017 03 dec 2017 300£ 261SEK 2 882$ 338 5 nätter
03 dec 2017 07 jan 2018 350£ 305SEK 3 363$ 394 5 nätter
07 jan 2018 29 apr 2018 300£ 261SEK 2 882$ 338 5 nätter
Om inget annat anges, debiteras betalning i: € Se totalpris
Reservationsavgift:40 %
Betalning 6 veckor innan ankomst
Återbetalningsbar deposition:-
Städning efteråt:Inkluderat i priset
Husdjur:Inkluderat i priset
Lakan och handdukar:Inkluderat i priset
Barnsäng:Inkluderat i priset
Hög stol:Inkluderat i priset
Elektricitet:Inkluderat i priset
Vatten:Inkluderat i priset
Wi-Fi:Inkluderat i priset
Betalningsalternativ:Banköverföring
Övrigt:We require 40% upon an agreed booking and the remaining 60% six months before arrival.
Reservationsavgift:
40 %
Betalning 6 veckor innan ankomst
Återbetalningsbar deposition:
-
Städning efteråt:
Inkluderat i priset
Husdjur:
Inkluderat i priset
Lakan och handdukar:
Inkluderat i priset
Barnsäng:
Inkluderat i priset
Hög stol:
Inkluderat i priset
Elektricitet:
Inkluderat i priset
Vatten:
Inkluderat i priset
Wi-Fi:
Inkluderat i priset
Betalningsalternativ:
Banköverföring
OBS! Innan ni betalar, vänligen ring bostadsägaren för att bekräfta betalningsuppgifter
Övrigt:
We require 40% upon an agreed booking and the remaining 60% six months before arrival.

Bokningskalender

Bytesdag: Lördag men flexibel

Omdöme för denna villa i Outes

Genomsnittliga betyg - Baserat på 2 omdömen.
Omdöme
Bostad
Ägare
Område

Omdöme:
Bostad:
Ägare:
Område:
Detaljerad betyg
Skickas in av:
26 sep 2016
Bostad
Rent och snyggt vid ankomst
Annonserade faciliteter var närvarande och i god skick.
Kvalitet vs pris
Bostaden levde upp till våra förväntningar
Ägare
Snabb och bra kommunikation
Hyresavtal och betalning
Bra service från ankomst till avresa
Område
Levde upp till våra förväntningar
Vi rekommenderar detta området
Detta omdöme är på engelska Detta omdöme är på engelska

Ägarens kommentar
Var detta omdömet användbart? Ja Nej Avbryt
Rapportera missbruk Anmäl missbruk

Omdöme:
Bostad:
Ägare:
Område:
Detaljerad betyg
Skickas in av:
23 sep 2013
Bostad
Rent och snyggt vid ankomst
Annonserade faciliteter var närvarande och i god skick.
Kvalitet vs pris
Bostaden levde upp till våra förväntningar
Ägare
Snabb och bra kommunikation
Hyresavtal och betalning
Bra service från ankomst till avresa
Område
Levde upp till våra förväntningar
Vi rekommenderar detta området
Detta omdöme är på engelska Detta omdöme är på engelska

Ägarens kommentar
Var detta omdömet användbart? Ja Nej Avbryt
Rapportera missbruk Anmäl missbruk
X
Vinn 750€ i presentkort inför din nästa semester i Spanien!
Sign up for our newsletter and you could win 750€ off your next Spain Holiday. Choose from over 7500 properties.

 Vinn 750€ i presentkort inför din nästa semester i Spanien!