Klicka här för att se alla foton

Magnificent view from the terrace!
Lägenheten har ett fantastiskt läge i centrala Marbella vilket ger bra möjligheter till olika aktiviteter. Läg...
Läs mer

Första raden - nyrenoverad

(32)

Bo i vårt vackert renoverade luftkonditionerade hem. Direkt vid stranden - och mitt i stan! 7:e våningen. Stor terrass, 2 sovrum, 2 bad, vardagsrum och separat inglasat matrum.

Snabb översikt

2 sovrum semesterlägenhet uthyres i Marbella (Playa La Venus)

Yta

80 m²

Sovplatser

4

Sovrum

2

Badrum

2

  • Wi-Fi
  • 10 m² terrass
  • Terassmöbler
  • Hiss
  • Luftkonditionering
  • Värme
  • Tvättmaskin
  • Dvd-spelare

Flygplats (Málaga)

50 kilometer

Strand

10 meter

Golf

5 kilometer

Butiker

100 meter

Beskrivning

2 sovrum semesterlägenhet uthyres i Marbella (Playa La Venus)

DIREKT VID STRANDEN I CENTRUM AV MARBELLA Lägenheten ligger på 7: e våningen i Edif. Valdecantos. Huset ligger direkt vid Paseo Maritimo och har sin egen portvakt och är mycket välskött. Lägenheten blev grundligt renoverad 2011 och renoveringen är nu färdig. Köket och bägge badrummen är helt nya sedan nyår 2016/2017. ALLA BEKVÄMLIGHETER Eftersom lägenheten är vårt eget hem, finns alla bekvämlig...
Läs mer

Fullt licensierad semesterbostad - ID 10979

VFT/MA/-05749

Du välkomnas av

Om Björn

Annonserad sedan maj 2011

(32)

32 omdömen

Talar följande språk danska, engelska, tyska, norska, spanska, svenska

Faciliteter

Generellt

Strandhanddukar

sänglakan

handdukar

Utomhus

Terass

terassmöbler

hiss

Inomhus

Wi-Fi

luftkonditionering

värme

tvättmaskin

dvd-spelare

tv

takfläkt

strykjärn

strykbräda

dörrtelefon

Kök

Diskmaskin

frys

kylskåp

kaffekokare

grill

spis

mikrougn

ugn

vattenkokare

brödrost

Badrum

Dusch

badkar

Sängar

4 enkelsängar

Utsikt

Havsutsikt

Relevant information

Lämplig för äldre

husdjur möjligt

rökning förbjudet

bil inte nödvändigt

Övrigt

The smaller terrace has been glazed and the apartment now has a beautiful dining room with view over the beach end sea.
There are also extra bath towels for use on beach

Området

Avstånd

Flygplats (Málaga) - 50 kilometer

Strand - 10 meter

Golf - 5 kilometer

Butiker - 100 meter


Underhållning

Små affärer, restauranger, barer, kafé, hamn, strandpromenad

Belägen i

Priser

Bokningskalender

Tillgänglig

Erbjudande

Bokad

Omdöme för denna lägenhet i Marbella (32)

Omdöme
Semesterbostad
Område
Ägare

rated this home 4.5/5 on 21 maj 2017

Nöjda fin utsikt

Ägarens kommentar

I have talked to mr Hallberg and the reasons he was unsatisfied with "The advertised facilities were present and in working order". The first was that he did not know the namn of the wifi - a thing I hade mailed him about one month before his stay (and which he obviously forgot). The second was that there was no smoke detector. Not a standard thing, but one which I will put there as soon as possible. Although I try to inform about things in advance, there is always the possibility that the guest misses it. Therefor I always instruct my guest to contact me as soon as something is missing, not up to standard etc. It is a pity when the guest chooses no to do so. Even if I cannot do anything about it, it influences the reviews, which is not fair.

rated this home 3/5 on 5 okt 2015

Denna lägenhet har ett jättebra läge men standarden är låg. Det är cm stora springor i laminatgolvet, de båda toa/dusch utrymmena har en standard från ca 90 talet och är slitna. Vissa stolar är så nötta att fodringen syns. Ingen AC i master bedroom. Det var dammigt och smutsigt i hörnen, framförallt på toaletterna vilket får en att ifrågasätta de Euro75 som slutstädning kostade. Köket var bra utrustat men lådorna var mycket tröga och man fick nästan använda våld för att öppna vissa av dem.

Ägarens kommentar

Jag har vidarebefordrat klagomålen om städning. Det är synd att de inte framfördes direkt, för i så fall hade städningen gjorts om. Jag kanske inte riktigt håller med om att standarden är låg. Lägenheten, förutom badrummen, byggdes helt om för 3-4 år sedan och allt är nytt. Golvet är ett massivt trägolv, ca 2 år gammalt, och beroende på klimatet så sväller det och krymper. Vi har valt att lägga den stora expansionen vid det bortre badrummet, vilket därför ibland har en stor springa utanför dörren. Jag har bett snickaren att titta på lådorna, de är som sagt nya och det kanske är svällning som skapar de problem som Klas Bronnvall skriver om. Det är i alla fall första gången som det anmärks på tröga lådor. Badrummen visas tydligt på foton och utseendet kan inte komma som en överraskning. Likaså så informeras alla hyresgäster om att lägenheten har en AC i vardagsrummet och en AC i det lilla sovrummet.

rated this home 5/5 on 2 nov 2014

Lägenheten har ett fantastiskt läge i centrala Marbella vilket ger bra möjligheter till olika aktiviteter. Lägenheten håller spansk standard, tex saknas ventilation i badrummen men läget uppväger detta. Ett tips när det gäller parkering är att använda parkeringshuset på Avenida De Mar och där kan man förköpa parkering för hela vistelsen, en vecka kostar Eur 65 och då kan man köra in och ut som man vill. Bemötandet av Blanka R både vid ankomst och avresa var mycket trevligt. Vi återkommer gärna till lägenheten och Marbella.

rated this home 4.5/5 on 5 apr 2014

1 person fann denna recension hjälpsam.

Enligt informationsbladet skulle fönster putsas och alla ytor torkas med fuktig trasa. Vid vår ankomst kunde vi inte se att fönstren var putsade och kyl/frys ej urstädade. Lister, hyllor, bänkar och bord dammiga. I det ena badrummet som låg angränsande till det sovrum vi använde hittades en stor mängd hårrester. Vid vår avresa valde vi därför att städa ur lägenheten själva enligt instruktionerna. I övrigt är vi väldigt nöjda med vår vistelse och kommer gärna tillbaka till Marbella och lägenheten vid ett senare tillfälle. Vill också säga att vi blev mycket väl mottagna av Blanca Rivigliono.

Visa mer

från

SEK 6 742 per vecka