Finca el Lance

Unique property 5 private, 1-2 bedroom houses fully equipped, free wifi/parking, bedlinen, towels , barbeque etc, terraces with seaview dutch owner lives on the property.

overview Finca El lance
overview Finca El lance
kitchen with sittingarea
kitchen with sittingarea
sleepingroom casa miriam
sleepingroom casa miriam
casa miriam privat eating area
casa miriam privat eating area
garden with mount Teide behind
garden with mount Teide behind
Finca el Lance old winepress
Finca el Lance old winepress
finca el Lance garden
finca el Lance garden
casa anna terrace
casa anna terrace
casa rosa
casa rosa
interior one bedroom house
interior one bedroom house
one bedroomhouse sleepingroom
one bedroomhouse sleepingroom
ols original  wine press
ols original wine press
terrace casa miriam
terrace casa miriam
living room casa kristina
living room casa kristina
original tresh floor
original tresh floor
livingroom casa miriam
livingroom casa miriam
map of village/tenerife
map of village/tenerife
Finca El lance map
Finca El lance map
Mount Teide in winterclothes
Mount Teide in winterclothes
terrace looking over the ocean over the old treshfloor
terrace looking over the ocean over the old treshfloor
cabin for all guests to use with veuw over the ocean
cabin for all guests to use with veuw over the ocean
kitchen one bedroomhouse
kitchen one bedroomhouse
eating área casa Miriam with barbeque
eating área casa Miriam with barbeque
down garden with barbeque for all guests
down garden with barbeque for all guests
outside área one bedroom house
outside área one bedroom house

Snabb översikt

  • 2 sovrum
  • 5 sovplatser
  • 1 badrum
  • 100 m² boyta
  • 20 m² terrass
  • 5000 m² trädgård
  • Wi-Fi
  • Uteplats
  • Terassmöbler
  • Satellit
  • Luftkonditionering
  • Värme
Från
600£ 503SEK 5 722$ 659
Per vecka
Se totalpris

Beskrivning (skriven av ägaren)

Unique property 5 private, 1-2 bedroom houses fully equipped, free wifi/parking, bedlinen, towels , barbeque etc, terraces with seaview dutch owner lives on the property.

Finca El lance is a unique property completely restored by the present ownwer contains five seperate fully equipped houses with one and two bedrooms these are spread in a subtropical garden of 5000m2, with lots of privacy and terraces,. seaview, barbeque, full fitted kitchen,washingmachine, bedlinen, towels, free wifi and parking,the owner speaks dutch, english, spanish and norwegian and lives on the property, the village nearby has all facilities .

Faciliteter

Generellt:

sänglakan , handdukar

Utomhus:

uteplats, trädgård, terass, terassmöbler, grill, parkering, privat parkering

Inomhus:

Wi-Fi, satellit, luftkonditionering, värme, öppen spis, cd-spelare, dvd-spelare, radio, tvättmaskin, tv, strykjärn, barnstol, barnsäng

Kök:

kylskåp, kaffekokare, mikrougn, mixer, vattenkokare, brödrost

Badrum:

dusch, hårtork

Sängar:

1 double bed, 3 single beds

Utsikt

havsutsikt, bergsutsikt

Lämpligt för

lämplig för äldre, husdjur ej tillåtet, rökning förbjudet, bil rekommenderas, bil nödvändigt

Området

Avstånd

Flygplats: 40 kilometer
Strand: 10 kilometer
Golf: 15 kilometer
Butiker: 2 kilometer

Underhållning

små affärer, restauranger, kafé, kyrka, park

Lokala aktiviteter

vandring, simning, vandring

Priser

från till 1 vecka 2 veckor min. vistelse
04 maj 2016 30 sep 2016 600£ 503SEK 5 722$ 659 1 100£ 923SEK 10 491$ 1 209 1 vecka
01 okt 2016 03 maj 2017 700£ 587SEK 6 676$ 769 1 200£ 1 006SEK 11 444$ 1 319 1 vecka
04 maj 2017 30 sep 2017 600£ 503SEK 5 722$ 659 1 100£ 923SEK 10 491$ 1 209 1 vecka
01 okt 2017 03 maj 2018 700£ 587SEK 6 676$ 769 1 200£ 1 006SEK 11 444$ 1 319 1 vecka
Om inget annat anges, debiteras betalning i: € Se totalpris
Reservationsavgift:25 %
Betalning 4 veckor innan ankomst
Återbetalningsbar deposition:-
Städning efteråt:Inkluderat i priset
Husdjur:Inte tillåtet
Lakan och handdukar:Inkluderat i priset
Barnsäng:Inkluderat i priset
Hög stol:Inkluderat i priset
Elektricitet:Inkluderat i priset
Vatten:Inkluderat i priset
Wi-Fi:Inkluderat i priset
Betalningsalternativ:Banköverföring
Övrigt:payment 25% of total rent by confirmed booking, the rest. 75% 30 days before arrival by banktransfer, in the price is all included no extra cost like bedlinen or cleaning once a week.Because the houses are in different sizes and derfor the prizes are ajusted to that,

Planerad lång vistelse (1 - 6 months)
Reservationsavgift:
25 %
Betalning 4 veckor innan ankomst
Återbetalningsbar deposition:
-
Städning efteråt:
Inkluderat i priset
Husdjur:
Inte tillåtet
Lakan och handdukar:
Inkluderat i priset
Barnsäng:
Inkluderat i priset
Hög stol:
Inkluderat i priset
Elektricitet:
Inkluderat i priset
Vatten:
Inkluderat i priset
Wi-Fi:
Inkluderat i priset
Betalningsalternativ:
Banköverföring
OBS! Innan ni betalar, vänligen ring bostadsägaren för att bekräfta betalningsuppgifter
Övrigt:
payment 25% of total rent by confirmed booking, the rest. 75% 30 days before arrival by banktransfer, in the price is all included no extra cost like bedlinen or cleaning once a week.Because the houses are in different sizes and derfor the prizes are ajusted to that,

Planerad lång vistelse (1 - 6 months)

Bokningskalender

Bytesdag: Vilken dag som helst

Omdöme för denna bostad på landet i El Tanque

Genomsnittliga betyg - Baserat på 4 omdömen.
Omdöme
Bostad
Ägare
Område

Omdöme:
Bostad:
Ägare:
Område:
Detaljerad betyg
Skickas in av:
28 jul 2015
Bostad
Rent och snyggt vid ankomst
Annonserade faciliteter var närvarande och i god skick.
Kvalitet vs pris
Bostaden levde upp till våra förväntningar
Ägare
Snabb och bra kommunikation
Hyresavtal och betalning
Bra service från ankomst till avresa
Område
Levde upp till våra förväntningar
Vi rekommenderar detta området
Detta omdöme är på holländska Detta omdöme är på holländska

Ägarens kommentar
Var detta omdömet användbart? Ja Nej Avbryt
Rapportera missbruk Anmäl missbruk

Omdöme:
Bostad:
Ägare:
Område:
Detaljerad betyg
Skickas in av:
30 mar 2014
Bostad
Rent och snyggt vid ankomst
Annonserade faciliteter var närvarande och i god skick.
Kvalitet vs pris
Bostaden levde upp till våra förväntningar
Ägare
Snabb och bra kommunikation
Hyresavtal och betalning
Bra service från ankomst till avresa
Område
Levde upp till våra förväntningar
Vi rekommenderar detta området
Detta omdöme är på franska Detta omdöme är på franska

Ägarens kommentar
Var detta omdömet användbart? Ja Nej Avbryt
Rapportera missbruk Anmäl missbruk

Omdöme:
Bostad:
Ägare:
Område:
Detaljerad betyg
Skickas in av:
21 jan 2013
Bostad
Rent och snyggt vid ankomst
Annonserade faciliteter var närvarande och i god skick.
Kvalitet vs pris
Bostaden levde upp till våra förväntningar
Ägare
Snabb och bra kommunikation
Hyresavtal och betalning
Bra service från ankomst till avresa
Område
Levde upp till våra förväntningar
Vi rekommenderar detta området
Detta omdöme är på holländska Detta omdöme är på holländska

Ägarens kommentar
Var detta omdömet användbart? Ja Nej Avbryt
Rapportera missbruk Anmäl missbruk

Omdöme:
Bostad:
Ägare:
Område:
Detaljerad betyg
Skickas in av:
29 aug 2012
Bostad
Rent och snyggt vid ankomst
Annonserade faciliteter var närvarande och i god skick.
Kvalitet vs pris
Bostaden levde upp till våra förväntningar
Ägare
Snabb och bra kommunikation
Hyresavtal och betalning
Bra service från ankomst till avresa
Område
Levde upp till våra förväntningar
Vi rekommenderar detta området
Detta omdöme är på italienska Detta omdöme är på italienska

Ägarens kommentar
Var detta omdömet användbart? Ja Nej Avbryt
Rapportera missbruk Anmäl missbruk
X
Vinn 750€ i presentkort inför din nästa semester i Spanien!
Sign up for our newsletter and you could win 750€ off your next Spain Holiday. Choose from over 7500 properties.

 Vinn 750€ i presentkort inför din nästa semester i Spanien!